Sale!

Smile at me

999 499

Frymëzuar nga motivet unike të kulturës dhe traditës shqiptare.

Ngjyra:
Masa: 240x160cm
Punëdore
Material nga Zelanda e Re
Vetëm për përdorim të brendshëm

Sasi e limituar! Vetëm 1 në dispozicion!