Love me

999

Frymëzuar nga motivet unike të kulturës dhe traditës shqiptare.

Ngjyra:
Masa: 240x160cm
Punëdore
Material nga Zelanda e Re
Vetëm për përdorim të brendshëm

Sasi e limituar! Vetëm 2 në dispozicion!