Sale!

Stand by me

999 499

Frymëzuar nga motivet unike të kulturës dhe traditës shqiptare.

Ngjyra:
Masa: 240x160cm
Transporti: 5 ditë të punës
Punëdore
Material nga Zelanda e Re
Vetëm për përdorim të brendshëm