Sale!

Keep me

1,190 595

Frymëzuar nga motivet unike të kulturës dhe traditës shqiptare.

Ngjyra:
Masa: 240x160cm
Transporti: 5 dite pune
Punëdore
Material nga Zelanda e Re
Vetëm për përdorim të brendshëm

Sasi e limituar! Vetëm 2 në dispozicion!